• ساعات کار: 09-18

  • شماره تلفن: 00905357804224 تلگرام، واتساپ

  • ایمیل سایت: info@anktour.com

Language Switcher

انتخاب زبان

ویزای کار انگلستان و مقدمه ای بر آن

ویزای کار انگلستان ، مدارک مورد نیاز و هزینه ویزای کار انگلستان در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. تمامی نکات مهم و اصلی در رابطه با اخذ ویزای کار و هزینه ویزای کار انگلستان شرح داده می شود. کشور انگلستان به دلیل سطح اقتصادی مطلوب و نرخ بیکاری پایین مورد توجه بسیاری از افراد برای کار در انگلستان می باشد؛ که برای تحقق این امر باید ویزای کار انگلستان اخذ شود. در ادامه انواع ویزاهای کار و شرایط اخذ آن ها شرح داده می شود. شما همواره می توانید با کارشناسان شرکت آنکاتور در تمامی زمینه های مرتبط با مهاجرت مشاوره تخصصی داشته باشید.



ویزای کار انگلستان و شرایط عمومی

ویزای کار انگلستان نیاز به حمایت مالی از طرف کارفرمای انگلیسی و پیشنهاد کاری دارد، پس قبل از درخواست ویزای کار بریتانیا، باید کار و حمایت مناسب را تأمین کنید. ویزای کاری انگلستان در حال حاضر برای مشاغل معمولی یا کم مهارت موجود نیست، بنابراین امکان ورود به بریتانیا از طریق کارهای معمولی، موقت یا کم مهارت نیست.

بنابراین باید مشاغل با مهارت خاص را بیابید و در این مشاغل پیشنهاد شغلی دریافت کنید، سپس برای ویزای کار انگلستان درخواست دهید. واجد شرایط بودن برای ویزای کار انگلستان، بر اساس تعداد امتیازاتی که در سیستم امتیاز انگلستان به دست می آورید تعیین می شود. امتیازات بر اساس موارد زیر محاسبه می شود:

  • مهارت ها
  • آینده کاری
  • حامی که به شما پیشنهاد کار داده است
  • مهارت های زبان انگلیسی
  • تمکن مالی

ویزای کار انگلستان و انواع آن

مهم ترین ویزاهای کاری انگلستان که در حال حاضر در دسترس هستند، شامل موارد زیر می باشد

ویزای 1 Tier مختص استعدادهای درخشان

ویزای کار انگلیس برای افرادی که به عنوان پیشگامان علوم، علوم انسانی، مهندسی، پزشکی، فن آوری دیجیتال و هنر شناخته می شوند. تنها 1000مورد از این ویزا در سال صادر می شود، که تا 5 سال معتبر است و می تواند برای 5 سال دیگر تمدید شود.

ویزای 2 Tier عمومی

ویزای کار انگلیس برای افرادی که برای یک کار با مهارت خاص با حداقل حقوق سالانه 25،000 پوند پیشنهاد کاری دریافت کرده اند. این ویزا تا 6 سال معتبر است.

ویزای 2 Tier مختص انتقال درون شرکتی

ویزای کار انگلستان مختص افرادی که قصد انتقال از شعبه یک شرکت در کشور خود به شعبه دیگری در انگلستان را دارند. این ویزا می تواند بسته به موقعیت شغلی بین 6 ماه تا 9 سال معتبر باشد.

ویزای 2 Tier مختص ورزشکاران

ویزای کاری انگلستان برای ورزشکاران نخبه و مربیان واجد شرایط است. این ویزا تا 3 سال معتبر است و می تواند برای 3 سال دیگر تمدید شود.

ویزای 5 Tier یا ویزای موقت

ویزای کار انگلستان برای افرادی که مشغول به کار موقت هستند. برای افرادی که به عنوان یک داوطلب در خیریه، ورزشکار یا کارگر خلاق و مبلغین دینی قصد اخذ ویزای کار دارند و حامی و پیشنهاد کار دارند. ویزای کار موقت انگلستان بسته به هدف به مدت 1 تا 2 سال معتبر است.

ویزای کار انگلستان و مدارک مورد نیاز

پرمتقاضی ترین نوع ویزا، ویزای Tier 2 عمومی می باشد. برای اخذ این ویزا مدارک زیر مورد نیاز می باشد:

  • گذرنامه معتبر
  • اثبات تمکن مالی (به عنوان مثال صورت حساب بانکی یا تأییدیه حامی مالی)
  • اثبات مهارت های زبان انگلیسی
  • رسید پرداخت حق بیمه سلامت

ویزای کار انگلستان و هزینه ویزای کار انگلستان

در پروسه اخذ ویزای Tier 2 عمومی فرد متحمل هزینه هایی می شود که به عنوان هزینه ویزای کار انگلستان و هزینه های مرتبط به بخش دولتی و سفارت است.

علاوه بر هزینه ویزای کار انگلستان، هزینه ی دیگری به عنوان هزینه های بیمه مسافرتی باید پرداخت شود که اگر شما به صورت آنلاین درخواست دادید باید مدرک آن را نیز آپلود نمایید و در صورتی که به صورت حضوری در سفارت و یا کنسولگری ویزا را درخواست دهید می بایست از دفاتر بیمه مهاجرتی این مورد را تهیه نمائید، البته برای پرداخت حق بیمه باید توجه داشته باشید که می بایست متناسب با طول اقامت و یا مدت ویزا هزینه نمائید، اگر شما پیشنهاد کاری برای دو سال دارید می بایست حق بیمه برای دو سال پرداخت نمائید و برای همراهان نیز باید پرداخت شود. هزینه ویزای کار انگلستان در جدول زیر نمایش داده شده است.

همراه ( هر نفر)

متقاضی

مدت اعتبار

۶۱۰پوند

۶۱۰پوند

تا ۳ سال

۴۶۴پوند

۴۶۴پوند

۱ تا ۳ سال مشاغل مورد نیاز دولت

۱.۲۲۰پوند

۱.۲۲۰پوند

بالای ۳ سال

۹۲۸ پوند

۹۲۸پوند

بالای ۳ سال مشاغل مورد نیاز دولت

ویزای کار انگلستان و ویزای همراه

در صورت اخذ ویزای Tier 2 عمومی خانواده شما نیز می توانند به شما ملحق شوند اما باید اثبات کنید که از نظر مالی توانایی حمایت از آن ها را دارید. همراه به طور پیش فرض اجازه کار ندارد و برای کار در انگلستان باید مجوز کار دریافت کند. هزینه ویزای کار انگلستان برای همراهان پیش تر توضیح داده شد. اعضای خانواده شامل موارد زیر می باشد:

  • همسر
  • فرزندان زیر 18 سال
  • فرزندان بالای 18 سال وابسته

سایر اعضای خانواده مانند والدین متقاضی می توانند برای ویزای کوتاه مدت شش ماهه درخواست دهند.

 

ویزای کار انگلستان و موسسات کاریابی

برای جستجوی کار در انگلستان می توانید از طریق موسسات و سایت های کاریابی اقدام کنید. برخی از موسسات مهم در لیست زیر معرفی شده اند:

  • Adecco
  • Adzuna
  • Careerbuilder
  • Everyjobsite
  • Fish4
  • Gumtree
  • Indeed

ویزای کار انگلستان و نرخ بیکاری

از جمله فاکتور های اصلی که در امر مهاجرت کاری دارای اهمیت است، نرخ بیکاری در آن کشور است. براساس آخرین آمار ارائه شده نرخ بیکاری در انگلستان حدود 4 درصد اعلام شده است، که نشان دهنده بازار کار مناسب در این کشور می باشد. در نمودار زیر نرخ بیکاری در انگلستان برای علاقه مندان به اخذ ویزای کار انگلستان نمایش داده شده است.

کار در انگلستان هزینه ویزای کار انگلستان

ویزای کار انگلستان و میزان حقوق در انگلستان 

میانگین حقوق در لندن می تواند برای علاقه مندان به کار در انگلستان دارای اهمیت باشد که برای برخی مشاغل در جدول زیر نمایش داده شده است.

شغل میانگین حقوق در سال (دلار)
توسعه دهنده نرم افزار 72,527
کارگردان 138,073
مدیر 93,231
معمار 59,428
مدیر پروژه IT 96,047
تحلیلگر مالی 69,722
مدیر IT 104,463
مدیریت منابع مالی 93,254
مدیر پروژه 91,851
مدیر مالی 105,485

ویزای کار انگلستان و سخن پایانی

ویزای کار کشور انگلستان و هزینه ویزای کار انگلستان و مراحل اخذ آن مورد بررسی قرار گرفت. برای کسب اطلاع از راه های مهاجرت به انگلستان از طریق کار و همچنین هزینه ویزای کار انگلستان می توانید از وکلای حقوقی معتبر در زمینه ی مهاجرت، اخذ اطلاعات نمائید. امید است مقاله ویزای کار کشور انگلستان مورد توجه شما قرار گرفته باشد و اطلاعات اولیه در رابطه با مهاجرت کاری به انگلستان و هزینه ویزای کار انگلستان را کسب نموده باشید. درصورت تمایل به مشاوره با ما می توانید با دفتر مرکزی ما در آنکارا و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل بفرمایید .همچین می توانید سوالات خود را در رابطه با ویزای کار کشور انگلستان از طریق پل های ارتباطی ما عنوان کنید و در سریع ترین زمان ممکن پاسخ بگیرید.

 

آدرس

 
Address: Regnum Sky Tower Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:57/116 (T Katı) Çankaya/ANKARA
4224 780 535 90+:Tel 
info@anktour.com
 

مطالب پر بازدید

هزینه زندگی در کانادا

ورود سریع به کانادا (اکسپرس اینتری)

خلاصه اي از روشهای مهاجرت به کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک

مزایای داشتن ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا:

مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

شرایط بورسیه تحصیلی کانادا در سال ۲۰۱۹

خدمات پرداختی آنلاین سفارت

مراحل خرید ماشین در ترکیه

نکات رزومه نویسی برای آمریکا و کانادا

چند پرسش و پاسخ در مورد #مدارس_کانادا ؟!

کارت #اقامت_دائم و تفاوت آن با #سیتیزن_کانادا چیست ؟

برنامه اخذ #اقامت_دائم_کانادا از طریق تحصیل در #استان_کبک PEQ

❓آیا #کانادا #دانشگاه ها و #کالج های #رایگان هم دارد؟

چگونه میشه از یک کشور دیگه ویزای کار گرفت؟

اقامت ترکیه بدون نیاز سرمایه گذاری و خرید خانه

انواع ويزاي كوتاه مدت ژاپن

ویزای اوکراین با روشی آسان

اطلاعات مفید در رابطه با دعوت نامه کانادا

دعوت نامه آلمان

آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD)

ویزای ازدواج آمریکا

مهاجرت کانادا از طریق ازدواج

راهنمای اجاره و خرید خانه در کانادا

اقدامات مهم قبل از ورود به کانادا

راهنمای یافتن کار در کانادا

 

شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور واقع در شهر آنکارا پایتخت کشور ترکیه، با هدف ارائه خدمات اخذ ویزای کشورهای کانادا، انگلیس، آمریکا، حوزه شینگن و همچنین خدمات توریستی در خدمت هموطنان ارجمندمان می باشد.

ماموریت شرکت آنکاتور ارائه خدمات با نازلترین هزینه، دقیق ترین و بروز ترین اطلاعات فرایند اخذ ویزا به دلیل دسترسی به سازمان VFS GLOBAL و همچنین سفارت های مربوطه در شهر آنکارا می باشد. مجموعه آنکاتور علاوه بر خدمات اخذ و پیکاپ ویزا از شهر آنکارا، سوابق اجرای تورهای تفریحی-فرهنگی در کشور ترکیه و ایران را نیز داشته است.

وب سایت شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور با ارايه خدمات ۲۴ ساعته در خدمت هموطنان عزیزمان می باشد.

 

پل ارتباطی:

4224 535 780 90+تلفن تماس مستقیم با مدیریت آنکاتور
                     
واتساپ تلگرام  اینستاگراماینستاگرام     فیس بوک    
تلفن دفتر:                     5020465 312 90+
 فاکس:                        5148376 312 90+
  پست الکترونیکی :          info@anktour.com