• ساعات کار: 09-18

  • شماره تلفن: 00905357804224 تلگرام، واتساپ

  • ایمیل سایت: info@anktour.com

Language Switcher

انتخاب زبان

ویزای انگلیس

انگستان یکی از چهار کشور پادشاهی بریتانیای کبیر است. سه کشور دیگرِ بریتانیا، اسکاتلند، ولز و شمال ایرلند می باشند. لندن، بزرگترین شهر انگلیس و پایتخت آن می باشد. پیشینه تاریخی انگلستان و فرهنگ آن که به واسطه زبان انگلیسی و استعمار این کشور بر دیگر مناطق جهان فراگیر گشته، این کشور را به یک مقصد توریستی محبوب در سراسر جهان تبدیل کرده است.
اگر شما نیز قصد سفر به این کشور زیبا با جاذبه های گردشگری و بناهای تاریخی فراوان را دارید باید برای گرفتن ویزای انگلستان اقدام کنید.


در انگلستان طیف گسترده ای از محیط های طبیعی به چشم می خورد و این کشور همچنان از صنعت مهم اکوتوریسم بهره مند می شود. اتباع کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا نیستند پیش از سفر به انگلستان باید از طریق سفارت این کشور برای گرفتن ویزا اقدام کنند.

مراحل اخذ ویزای توریستی انگلیس

متقاضیانی که به انگلستان سفر می کنند، باید درخواست شخصی خود را مبنی بر صدور ویزای توریستی انگلستان، با تکمیل فرم تقاضای ویزا به صورت آنلاین انجام دهند. پس از تکمیل و ارسال فرم، سفارت برای متقاضی وقت تعیین می کند. وقت تعیین شده به صورت خودکار به آدرس ایمیلی که هنگام تکمیل فرم وارد کرده اید، ارسال می شود.

انواع ویزای انگلیس

  • ویزای توریستی یا گردشگری
  • ویزای کار
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای شهروندی انگلیس
  • اخذ ویزا از طریق ازدواج

متقاضیانی که صرفا با هدف گردش و تفریح و بازدید از جاذبه های انگلستان سفر می کنند، نیازمند ویزای توریستی انگلستان هستند. مسافرانی که قبلا ویزای انگلیس نداشته اند بهتر است که در ابتدا برای ویزای 6 ماهه این کشور اقدام کنند. اما افرادی که طی ده سال اخیر ویزای 6 ماهه این کشور را دریافت کرده اند بهتر است برای ویزای 2 ساله و کسانی که پیشتر ویزای 2 ساله انگلیس را دریافت کرده اند می توانند برای ویزای 5 ساله در خواست دهند. لازم به ذکر است ویزای توریستی انگلیس به صورت چند بار ورود صادر می شود یعنی متقاضی در طول مدت اقامت خود در کشور انگلستان می تواند تا زمانی که ویزایش معتبر است به این کشور ورود و خروج داشته باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی انگلستان
مدارک شناسایی
  1. داشتن گذرنامه معتبر با حداقل اعتبارِ یکساله به همراه گذرنامه قدیمی
  2. داشتن شناسنامه و کارت ملی معتبر
  3. ارائه کپی از صفحات یک تا پنج گذرنامه به همراه صفحاتی که در آن ها مهر ویزا خورده است.
  4. تکمیل فرم درخواست ویزای توریستی انگلستان به صورت آنلاین
  5. دو قطعه عکس رنگی پرسنلی با زمینه سفید
  6. مدارک شناسایی مسافر و اعضای خانواده که با او همراه هستند.
  7. سند ازدواج( در صورت تأهل )
مدارک شغلی
  1. ارسال اصل و کپی مدارک شغلی متقاضی شامل: گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب، پروانه مطب، کارت مهندسی، لیست بیمه، کارت پرسنلی، حکم بازنشستگی و...
مدارک مالی
  1. اصل و کپی کلیه مدارک مالی شامل: اسناد مالکیت، صورت حساب های بانکی، دفترچه های پس انداز بانکی و کلیه سپرده های کوتاه مدت و بلند مدت بانکی.
  2. پرینت گردش 3 ماهه اخیر حساب جاری فرد با مهر و امضای بانک ( برای مدیران و سهامداران پرینت 6 ماهه اخیر حساب شخصی و شرکت نیاز است.)
مدارک تکمیلی
  1. برای دانش آموزان و دانشجویان گواهی اشتغال به تحصیل
  2. اصل و کپی بلیط هواپیما یا رزرو بلیط
  3. اصل و کپی رزرو هتل و برنامه سفر
  4. در صورتیکه متقاضی ، دعوتنامه ای از طرف شخصی که در انگلستان زندگی می کند داشته باشد، باید مدارکی ارائه دهد که تمکن مالی شخص فرستنده دعوتنامه را ثابت کند. لازم به ذکر است تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی و به صورت رسمی ترجمه شوند.

هزینه دریافت ویزا

  • توریستی عادی 6 ماهه - 89 پوند انگلیس
  • توریستی مولتی 2 ساله - 337 پوند انگلیس
  • توریستی مولتی 5 ساله - 612 پوند انگلیس

زمان لازم برای صدور ویزا

ویزای توریستی انگلستان نیازی به مصاحبه ندارد. ولی متقاضی حتما باید در وقت تعیین شده در سفارت حاضر شود، تا برای تکمیل مدارک و ارائه آن ها به سفارت، انگشت نگاری و پرداخت هزینه ویزا اقدام کند. لازم به ذکر است اصل مدارک و گذرنامه شما در طول دوره بررسی نزد سفارت انگلیس باقی می ماند و سفارت در قبال مدارک دریافتی به شما رسید می دهد. هنگام مراجعه مجدد به سفارت لازم است که این رسید را همراه داشته باشید. بررسی مدارک جهت صدور ویزا ممکن است تا 20 روز کاری به طول بینجامد.

آدرس

 
Address: Regnum Sky Tower Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:57/116 (T Katı) Çankaya/ANKARA
4224 780 535 90+:Tel 
info@anktour.com
 

مطالب پر بازدید

هزینه زندگی در کانادا

ورود سریع به کانادا (اکسپرس اینتری)

خلاصه اي از روشهای مهاجرت به کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک

مزایای داشتن ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا:

مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

شرایط بورسیه تحصیلی کانادا در سال ۲۰۱۹

خدمات پرداختی آنلاین سفارت

مراحل خرید ماشین در ترکیه

نکات رزومه نویسی برای آمریکا و کانادا

چند پرسش و پاسخ در مورد #مدارس_کانادا ؟!

کارت #اقامت_دائم و تفاوت آن با #سیتیزن_کانادا چیست ؟

برنامه اخذ #اقامت_دائم_کانادا از طریق تحصیل در #استان_کبک PEQ

❓آیا #کانادا #دانشگاه ها و #کالج های #رایگان هم دارد؟

چگونه میشه از یک کشور دیگه ویزای کار گرفت؟

اقامت ترکیه بدون نیاز سرمایه گذاری و خرید خانه

انواع ويزاي كوتاه مدت ژاپن

ویزای اوکراین با روشی آسان

اطلاعات مفید در رابطه با دعوت نامه کانادا

دعوت نامه آلمان

راهنمای اجاره و خرید خانه در کانادا

اقدامات مهم قبل از ورود به کانادا

راهنمای یافتن کار در کانادا

 

شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور واقع در شهر آنکارا پایتخت کشور ترکیه، با هدف ارائه خدمات اخذ ویزای کشورهای کانادا، انگلیس، آمریکا، حوزه شینگن و همچنین خدمات توریستی در خدمت هموطنان ارجمندمان می باشد.

ماموریت شرکت آنکاتور ارائه خدمات با نازلترین هزینه، دقیق ترین و بروز ترین اطلاعات فرایند اخذ ویزا به دلیل دسترسی به سازمان VFS GLOBAL و همچنین سفارت های مربوطه در شهر آنکارا می باشد. مجموعه آنکاتور علاوه بر خدمات اخذ و پیکاپ ویزا از شهر آنکارا، سوابق اجرای تورهای تفریحی-فرهنگی در کشور ترکیه و ایران را نیز داشته است.

وب سایت شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور با ارايه خدمات ۲۴ ساعته در خدمت هموطنان عزیزمان می باشد.

 

پل ارتباطی:

4224 535 780 90+تلفن تماس مستقیم با مدیریت آنکاتور
                     
واتساپ تلگرام  اینستاگراماینستاگرام     فیس بوک    
تلفن دفتر:                     5020465 312 90+
 فاکس:                        5148376 312 90+
  پست الکترونیکی :          info@anktour.com