• ساعات کار: 09-18

  • شماره تلفن: 00905357804224 تلگرام، واتساپ

  • ایمیل سایت: info@anktour.com

Language Switcher

انتخاب زبان

فرم آنلاین درخواست ویزای توریستی(مولتیپل 5 ساله) کانادا

ویزای توریستی کانادا

گردشگر یا توریست کسی است که برای یکی از مقاصد کار، مطالعه یا ملاقات اقوام و خانواده و یا بازدید از جاذبه های گردشگری به این کشور سفر می کند. توریست، شهروند و یا ساکن کانادا محسوب نمی شود. هر توریستی قبل از عزیمت به کانادا باید ویزای این کشور را دریافت کند.


شما می توانید هم درخواست ویزای یک بار ورود بدهید و هم درخواست ویزای چند بار ورود. با ویزای یک بار ورود می توانید به مدت شش ماه در کانادا اقامت داشته باشید. با ویزای چند بار ورود نیز می توانید شش ماه در کانادا اقامت داشته باشید. با این تفاوت که این ویزا به مدت 10 سال اعتبار دارد و دیگر نیازی به درخواست مجدد صدور ویزا نیست. مدت زمان صدور ویزا از سوی سفارت کانادا حداقل 17 روز الی بعضا 4ماه می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا
مدارک شناسایی
  1. ارائه گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار
  2. یک قطعه عکس جدید ۴٫۵ * ۳٫۵ رنگی با زمینه سفید
  3. ترجمه شناسنامه، سند ازدواج( در صورت تأهل)، اسناد ملکی، رضایت نامه محضری برای فرزندانی که با یکی از والدین خود سفر می کنند. لازم است که تمامی مدارک به زبان انگلیسی ترجمه شوند و بهتر است که این مدارک از طرف دادگستری تایید شوند.
  4. تکمیل تمامی فرم ها و چک لیست هایی که از وب سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا( IRCC) دانلود کرده اید. ( تمامی فرم ها برای هر یک از متقاضیان باید به صورت جداگانه تکمیل شود.)
مدارک شغلی
  1. مدارک اضافی مورد نیاز برای کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد شامل: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه می باشد.
  2. مدارک اضافی مورد نیاز برای تجار شامل: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه می باشد.
  3. مدارک اضافی مورد نیاز برای کارفرمایان شامل: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین می باشد.
  4. مدارک اضافی مورد نیاز برای کارمندان شامل: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی می باشد.
  5. مدارک اضافی مورد نیاز برای مهندسان شامل: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت می باشد.
  6. مدارک اضافی مورد نیاز برای بازنشستگان شامل: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)
مدارک مالی
  1. ارائه مدارک مالی شامل نامه تمکن بانک و ممهور شده به مهر امور بین الملل، همچنین گردش چهار ماهه حساب.
مدارک تکمیلی
  1. دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی که باید در دفتر اسناد رسمی به ثبت رسیده باشد. همچنین در صورت داشتن دعوتنامه باید مدارک فرد دعوت کننده شامل: کارت شهروندی(Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت(PR Card)، گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی(Notice of Assessment) و فرم های T4 یا T1 از سوی فرد دعوت کننده نیز ارسال شود.
  2. در صورتی که دعوتنامه ندارید، ارائه مدارک مبنی بر رزرو هتل، شرح برنامه سفر و همچنین بلیط رفت و برگشت به کانادا الزامی است


آدرس

 
Address: Regnum Sky Tower Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:57/116 (T Katı) Çankaya/ANKARA
4224 780 535 90+:Tel 
info@anktour.com
 

مطالب پر بازدید

هزینه زندگی در کانادا

ورود سریع به کانادا (اکسپرس اینتری)

خلاصه اي از روشهای مهاجرت به کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک

مزایای داشتن ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا:

مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

شرایط بورسیه تحصیلی کانادا در سال ۲۰۱۹

خدمات پرداختی آنلاین سفارت

مراحل خرید ماشین در ترکیه

نکات رزومه نویسی برای آمریکا و کانادا

چند پرسش و پاسخ در مورد #مدارس_کانادا ؟!

کارت #اقامت_دائم و تفاوت آن با #سیتیزن_کانادا چیست ؟

برنامه اخذ #اقامت_دائم_کانادا از طریق تحصیل در #استان_کبک PEQ

❓آیا #کانادا #دانشگاه ها و #کالج های #رایگان هم دارد؟

چگونه میشه از یک کشور دیگه ویزای کار گرفت؟

اقامت ترکیه بدون نیاز سرمایه گذاری و خرید خانه

انواع ويزاي كوتاه مدت ژاپن

ویزای اوکراین با روشی آسان

اطلاعات مفید در رابطه با دعوت نامه کانادا

دعوت نامه آلمان

آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD)

ویزای ازدواج آمریکا

مهاجرت کانادا از طریق ازدواج

راهنمای اجاره و خرید خانه در کانادا

اقدامات مهم قبل از ورود به کانادا

راهنمای یافتن کار در کانادا

 

شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور واقع در شهر آنکارا پایتخت کشور ترکیه، با هدف ارائه خدمات اخذ ویزای کشورهای کانادا، انگلیس، آمریکا، حوزه شینگن و همچنین خدمات توریستی در خدمت هموطنان ارجمندمان می باشد.

ماموریت شرکت آنکاتور ارائه خدمات با نازلترین هزینه، دقیق ترین و بروز ترین اطلاعات فرایند اخذ ویزا به دلیل دسترسی به سازمان VFS GLOBAL و همچنین سفارت های مربوطه در شهر آنکارا می باشد. مجموعه آنکاتور علاوه بر خدمات اخذ و پیکاپ ویزا از شهر آنکارا، سوابق اجرای تورهای تفریحی-فرهنگی در کشور ترکیه و ایران را نیز داشته است.

وب سایت شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور با ارايه خدمات ۲۴ ساعته در خدمت هموطنان عزیزمان می باشد.

 

پل ارتباطی:

4224 535 780 90+تلفن تماس مستقیم با مدیریت آنکاتور
                     
واتساپ تلگرام  اینستاگراماینستاگرام     فیس بوک    
تلفن دفتر:                     5020465 312 90+
 فاکس:                        5148376 312 90+
  پست الکترونیکی :          info@anktour.com