• ساعات کار: 09-18

  • شماره تلفن: 00905357804224 تلگرام، واتساپ

  • ایمیل سایت: info@anktour.com

Language Switcher

انتخاب زبان

دعوت نامه آلمان

دعوتنامه آلمان

معمولا برای سفر به کشورهای دیگر گاهی از سوی بستگان و یا افراد دیگر دعوتنامه ارسال می شود، دعوتنامه آلمان نیز به منظور سفر به این کشور از سوی خویشاوندان و یا اشخاص دیگر به منظور انجام کاری خاص انجام می گیرد، دعوتنامه آلمان و کشورهای دیگر در واقع اخذ ویزا را تسهیل می کنند و از ارائه مدارک بیشتر جلوگیری خواهد کرد، دعوتنامه آلمان انواع مختلفی دارد که از مهم ترین دعوتنامه های آلمان می توانیم به دعوتنامه آلمان برای سفر توریستی، دعوتنامه آلمان برای تجارت، دعوتنامه آلمان برای نمایشگاه و دعوتنامه آلمان برای کار اشاره کنیم، در این مقاله سعی داریم شما را بیشتر با دعوتنامه آلمان و انواع آن آشنا کنیم، همراه ما باشید.

دعوتنامه چیست؟

قبل از پرداختن به دعوتنامه آلمان، ابتدا به تعریف خود دعوتنامه جهت آشنایی بیشتر با آن خواهیم پرداخت، دعوتنامه در واقع نامه ای است که از طرف آشنایان و بستگان در یک کشور خارجی برای دعوت شخصی یا اشخاصی از آشنایان برای سفر به آن کشور ارسال می شود، گاهی اوقات دعوتنامه ها از طرف ارگان ها، سازمان ها و یا شرکت های جهت دعوت افرادی خاص به منظور شرکت در همایش، بازدید، تجارت و … انجام می گیرد.

به طور کلی می توانیم بگوییم که دعوتنامه ها می توانند درموضوعات مختلف و به هر دلیلی باشند، اما مهم ترین دعوتنامه ها، دعوتنامه های توریستی، تجاری، کاری، پزشکی و نمایشگاهی می باشند، نوع دعوتنامه ای که از سوی بستگان و یا شرکت ها ارسال می شود و در آن توضیحات دقیقی منطبق بر قوانین کشورها درج می گردد می تواند در روند صدور ویزای آلمان شما تاثیرگذار باشد، دعوتنامه آلمان نیز شرایط خاص خود را دارد.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

دعوتنامه آلمان

برای سفر به کشور آلمان نیز داشتن دعوتنامه آلمان الزامی است، برای ارسال دعوتنامه آلمان از سوی خانواده، آشنایان و شرکت ها نیز قوانین خاصی وجود دارد که باید این قوانین رعایت شود تا دعوتنامه معتبر باشد و در روند صدور ویزا تاثیر داشته باشد، دعوتنامه آلمان نیز می تواند در زمینه های مختلفی ارسال شود، از مهم ترین این دعوتنامه ها که معمولا بیشتر صادر می شود می توانیم به دعوتنامه های تجاری، توریستی و نمایشگاهی اشاره کنیم، دعوتنامه آلمان در دو قالب رسمی و غیر رسمی می تواند باشد، همان طور که مشخص است دعوتنامه رسمی به مراتب تاثیر بیشتری در روند تسهیل ویزا نسبت به دعوتنامه غیر رسمی خواهد داشت.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

دعوتنامه رسمی (تعهد نامه)

این نوع دعوتنامه از سوی اشخاص حقوقی یا حقیقی می تواند ارسال شود، طبق دعوتنامه یا تعهد رسمی تعهد می شود که ضمانت مالی هزینه های زندگی شخص دعوت شده در مدت حضور در آن کشور بر عهده شخص دعوت کننده می باشد، با این اقدام که ثابت کردن شرایط مناسب اقتصادی برای اقامت و سفر طبق ماده ۵ بند ۱ الزامی است را میسر می کند.

درواقع طبق این دعوتنامه آلمان شخص دعوت کننده، تمامی هزینه های زندگی و حتی بازگشت شخص مسافر و دعوت شده را برعهده می گیرد.

این تعهدنامه برای دعوتنامه آلمان که Verpflichtungserklärung نام دارد، شرایط خاصی را دارا می باشد که باید آن شراط از سوی فرد دعوت کننده به کشور آلمان رعایت شود، در شرایط خاصی نیز این تعهدنامه می تواند شامل فرد دعوت شونده شود، اگر شخص دعوت شونده نه با اختیار بلکه با اجبار از کشور آلمان دیپورت شود باید هزینه های آن نیز پرداخت شود، همچنین در شرایطی که فرد بخواهد پناهنده شود نیز تامین هزینه ها از زمان ورود به مدت پنج سال اعتبار خواهد داشت.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

اهمیت ارائه Verpflichtungserklärung دراخذ ویزای آلمان

نکته ای که در اینجا باید بدان توجه شود این است که، ارائه دعوتنامه آلمان و در واقع تعهدنامه Verpflichtungserklärung به معنای این نیست که به طور قطع با صدور ویزای شما برای سفر به کشور آلمان موافقت خواهد شد، اهمیت دعوتنامه آلمان در این است که روند صدور ویزای آلمان و وقت سفارت آلمان را برای شما تسهیل خواهد کرد و برای مثال شما با یک دعوتنامه رسمی نیاز به این ندارید که ثابت کنید از لحاظ مالی توانایی تامین هزینه های خود را در مدت اقامت در آلمان دارید.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

مدت زمان دعوتنامه

 اعتبار دعوتنامه های رسمی از زمان صدور تا شش ماه می باشد، اگر شما قصد دارید با دعوتنامه آلمان به این کشور سفر کنید و با آن برای ۲ سال اقامت داشته باشید و اگر در دعوتنامه آلمان شما فقط ۹۰ روز اعتبار برای مدت شش ماه وجود دارد، از آن جا که در واقع هزینه ۹۰ روز تضمین شده است، باید برای روزهای باقی مانده از مدارک دیگری برای تضمین تامین هزینه ها استفاده کنید تا روادید به مدت دو سال صادر شود، به همین منظور می توانید از حساب های مالی سه ماه گذشته خود استفاده کنید که نشان خواهد داد شما جهت تامین هزینه زندگی در مدت زمان باقی مانده تمکن مالی دارید.

روادید چند ساله با یک دعوتنامه

اگر دعوتنامه آلمان یا همان دعوتنامه رسمی آلمان برای شما صادر شده باشد، می توانید با همان دعوتنامه برای چند سال درخواست ویزا کنید، به همین منظور شخص دعوت کننده از شما، باید به اداره امور اتباع خارجی مراجعه کند و اعلام کند که اقامت شما برای مدت طولانی ۱ تا ۴ سال می باشد، بدین ترتیب درخواست می کند که در دعوتنامه آلمان آن مدت درج شود، بدین ترتیب تضمین مالی شما برای اقامت طولانی تر وجود خواهد داشت.

اما ممکن است اداره امور اتباع خارجی طبق تشخیص و قوانین داخلی دعوتنامه رسمی را برای مدت زمان کم تری به عنوان تضمین کننده هزینه های زندگی در مدت اقامت، قبول کند، در این صورت است که شخص متقاضی سفر باید مدارک دیگری را که جهت نشان دادن توانایی مالی در جهت تمکن مالی است را ارائه دهد و همان طور که گفته شد ارائه مدرک حساب های مالی سه یا شش ماه گذشته جهت تمکن مالی می تواند کافی باشد.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

دعوتنامه غیر رسمی برای سفر به آلمان

دعوتنامه آلمان علاوه بر این که رسمی است می تواند غیر رسمی نیز باشد، در اینجا تایید و ثبت امضا لازم نیست، معمولا دعوتنامه غیررسمی به منظور صدور روادید و سفر به آلمان جهت دیدار خانواده، دوستان و آشنایان می باشد، در این دعوتنامه غیر رسمی باید مشخصات دعوت کنند و دعوت شونده و همچنین مدت زمان سفر و هدف سفر درج شود، دعوتنامه باید به زبان آلمانی صادر شود. دعوتنامه آلمان که به صورت غیر رسمی است می تواند تایپ شده باشد و یا به صورت دستنویس ارائه شود، شخص دعوت کننده که اعضای خانواده یا دوستان و آشنایان را دعوت کرده است باید آن را شخصاً امضا کند.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

شرط فرد دعوت کننده

شخصی که بستگان و آشنایان خود را به آلمان دعوت می کند باید از شرایط خاصی برخوردار باشد، این شرایط می تواند از نظر اقامتی و یا توانایی تامین هزینه ها باشد.

  1. شرایط اقامت

از نظر اقامتی شخص دعوت کنند باید اقامت دائم آلمان به نام Niederlassungserlaubnis را داشته باشد، داشتن اقامت موقت آلمانAufenthaltserlaubnis نیز برای ارسال دعوتنامه آلمانی کافی است، با کارت آبی اتحادیه اروپا Blaue Karte EU نیز می توان برای بستگان و آشنایان دعوتنامه فرستاد، اما کسانی که وضعیت دولدونگ Duldung دارند نمی توانند دعوتنامه آلمان ارسال کنند.

  1. شرایط مالی

برای این که وضعیت مالی شخص دعوت کننده برای ارسال دعوتنامه آلمان مشخص شود دو حالت وجود دارد، یکی در آمد خالص کافیNettoeinkommen است و دیگری هم وثیقه Sicherheitsleistung برای گذاشتن است، با دادن این مدارک اداره مرتبط وضعیت مالی شما را جهت تضمین هزینه های شخص دعوت شده خواهد سنجید، وثیقه تا زمان خروج فرد دعوت شده به آلمان بلوکه خواهد شد و زمانی که شخص دعوت شده از آلمان خارج می شود، از طریق پاسپورت و تایید خروج، وثیقه دعوت کننده آزاد خواهد شد. در مورد در آمد خالص نیز باید گفته شود که برای هر نفر دعوت شده در حدود ۲۹۱ یورو در نظر گرفته می شود که البته می تواند از ایالتی به ایالتی دیگر با توجه به شرایط و هزینه های جاری و البته قوانین کشور آلمان متفاوت باشد.

دعوتنامه توریستی آلمان | دعوتنامه تجاری آلمان | دعوتنامه نمایشگاه آلمان 88851080-021

انواع دعوتنامه آلمان

دعوتنامه آلمان می تواند انواع مختلفی داشته باشد و ممکن است از سوی اشخاص حقیقی یا حقوقی ارسال شده باشد از بستگان، آشنایان و… می توانیم به عنوان اشخاص حقیقی نام ببریم و از اشخاص حقوقی می توانیم به شرکت ها و سازمان ها اشاره کنیم، به طور کلی می توانیم از دعوتنامه آلمان به دعوتنامه های توریستی، دعوتنامه های تجاری و کاری، دعوتنامه های پزشکی و نمایشگاهی اشاره کنیم.

آدرس

 
Address: Regnum Sky Tower Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:57/116 (T Katı) Çankaya/ANKARA
4224 780 535 90+:Tel 
info@anktour.com
 

مطالب پر بازدید

هزینه زندگی در کانادا

ورود سریع به کانادا (اکسپرس اینتری)

خلاصه اي از روشهای مهاجرت به کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی نیوبرانزویک

مزایای داشتن ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا:

مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

شرایط بورسیه تحصیلی کانادا در سال ۲۰۱۹

خدمات پرداختی آنلاین سفارت

مراحل خرید ماشین در ترکیه

نکات رزومه نویسی برای آمریکا و کانادا

چند پرسش و پاسخ در مورد #مدارس_کانادا ؟!

کارت #اقامت_دائم و تفاوت آن با #سیتیزن_کانادا چیست ؟

برنامه اخذ #اقامت_دائم_کانادا از طریق تحصیل در #استان_کبک PEQ

❓آیا #کانادا #دانشگاه ها و #کالج های #رایگان هم دارد؟

چگونه میشه از یک کشور دیگه ویزای کار گرفت؟

اقامت ترکیه بدون نیاز سرمایه گذاری و خرید خانه

انواع ويزاي كوتاه مدت ژاپن

ویزای اوکراین با روشی آسان

اطلاعات مفید در رابطه با دعوت نامه کانادا

دعوت نامه آلمان

آخرین شرایط ویزای کار آلمان (ویزا BLUE CARD)

ویزای ازدواج آمریکا

مهاجرت کانادا از طریق ازدواج

راهنمای اجاره و خرید خانه در کانادا

اقدامات مهم قبل از ورود به کانادا

راهنمای یافتن کار در کانادا

 

شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور واقع در شهر آنکارا پایتخت کشور ترکیه، با هدف ارائه خدمات اخذ ویزای کشورهای کانادا، انگلیس، آمریکا، حوزه شینگن و همچنین خدمات توریستی در خدمت هموطنان ارجمندمان می باشد.

ماموریت شرکت آنکاتور ارائه خدمات با نازلترین هزینه، دقیق ترین و بروز ترین اطلاعات فرایند اخذ ویزا به دلیل دسترسی به سازمان VFS GLOBAL و همچنین سفارت های مربوطه در شهر آنکارا می باشد. مجموعه آنکاتور علاوه بر خدمات اخذ و پیکاپ ویزا از شهر آنکارا، سوابق اجرای تورهای تفریحی-فرهنگی در کشور ترکیه و ایران را نیز داشته است.

وب سایت شرکت خدمات مهاجرتی-توریستی آنکاتور با ارايه خدمات ۲۴ ساعته در خدمت هموطنان عزیزمان می باشد.

 

پل ارتباطی:

4224 535 780 90+تلفن تماس مستقیم با مدیریت آنکاتور
                     
واتساپ تلگرام  اینستاگراماینستاگرام     فیس بوک    
تلفن دفتر:                     5020465 312 90+
 فاکس:                        5148376 312 90+
  پست الکترونیکی :          info@anktour.com